Vi leier ut to sjarmerende soverom med flott utsikt i vår familiebolig som er det gamle våningshuset på gården. Ett dobbeltrom, og ett litt større «familierom» med dobbeltseng og plass for barneseng/ekstra madrass. Stort og moderne bad, kjøkken, spisestue og stue er felles for familie og gjester. Kjøkkenet er tilgjengelig for frokost og lunsj, og på kvelden inviterer vi til trivelige fellesmiddager.

Undeland passer for par / familie / liten vennegjeng som ønsker seg en komfortabel, men ujålete ferie i slående vakre omgivelser, med mulighet for varierte friluftsaktiviteter. Minimum to netters opphold.

Gården ligger rolig til i Ulvik, innerst i Hardanger, i gangavstand fra sentrum og 100 meter over fjorden – med utsikt over fjell, fjord og sidergårder.

Hos oss kan du glede deg til: Å våkne opp til utsikt over stille fjord og majestetiske fjell. Morgenpadling med kayak på fjorden, eller sykkeltur midt i fruktblomstringen. Fjellturer som starter like utenfor døren. Kos med gårdskattene. Livlige fellesmiddager med råvarer hentet rett fra åkeren. Og ikke minst et engasjert og smilende blidt vertskap, som gjerne inkluderer deg i vår lille familie.

Åpent: mai – oktober  Priser: Vanlig dobbeltrom NOK 650/natt. Familierom NOK 750/natt. Frokost inkludert i prisen.

For mer informasjon kan du kontakte oss på epost.
For booking se familierom og enkelt dobbeltrom på Airbnb.

Velkommen til gards!